Wie is de beste leasemaatschappij van 2013?

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Automotive Leasing Event 2013 vindt plaats op 10 december. Het start om 15.00 uur en wordt afgesloten met een inspirerend leasediner. Het event is toegankelijk voor directies en management in de Nederlandse leasebranche en wordt mogelijk gemaakt door de partners Kwik-Fit, Kia en XXimo.

Kijk hier voor meer informatie en inschrijving.

Programma
Leaserijders leveren niet graag gemak, vrijheid en luxe in. Pas als ze nadrukkelijk gestimuleerd worden, bijvoorbeeld door middel van een financiële prikkel, passen ze hun reisgedrag aan. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Wat beweegt de zakelijke rijder?’ van de Vereniging Auto van de Zaak (VAvdZ). De uitkomsten van dit onderzoek worden op 10 december gepresenteerd tijdens het door Automotive georganiseerde Leasing Event 2013, in het Miele Inspirience Centre in Vianen.

Het Vavdz-onderzoek gaat ook in op de trage groei van mobiliteitsbudgetten en op de toenemende populariteit van de vakantieauto. Verder wordt inzicht gegeven in de verschillen in perceptie tussen werkgevers en werknemers. Beide vinden bijvoorbeeld een representatieve auto belangrijk, maar er zijn grote verschilen in beleving tussen werknemers en werkgevers als het gaat om informatievoorziening, flexibiliteit en de vrijheid om de eigen mobiliteit in te richten.

Behalve vakinhoudelijk is de avond vooral feestelijk: tijdens het door topkoks bereide leasediner wordt onthuld welke leasemaatschappij door berijders op basis van klanttevredenheid is verkozen tot Beste Leasemaatschappij van 2013.